Rider Husqvarna R 115C (livrat cu masă de tăiere Combi 95)
05/01/2022 17:15 in PRODUSE

Tractor compact și ușor de utilizat, echipat cu masă de tăiere Combi de 94 cm. Potrivit pentru proprietarii de case care doresc o mașină de tuns eficientă și multifuncțională, care poate tunde în jurul obstacolor precum: arbori, arbuști și paturi de flori. Sistemul de direcție articulat și masa de tăiere montată frontal asigură operare intuitivă, accesibilitate excelentă pentru tuns și privire de ansamblu asupra zonei de lucru. Transmisia hidrostatică acționată cu pedală, accesul ușor la punctele de control și cuplajul automat al cuțitelor, transformă lucrul într-o plăcere. Tracțiunea pe spate oferă putere de mișcare suplimentară, atunci când tundeți în pante. Acest Rider poate efectua o multitudine de operațiuni în afară de tunderea gazonului. Datorită accesoriilor disponibile, cum ar fi: lama de deszăpezire, remorca, grebla pentru mușchi sau dispozitivul de împrăștiat, îți poate întreține gradina tot timpul anului. Modelul R 115C este livrat cu masa de tăiere Combi 95.

Direcţie articulată
Direcţia articulată oferă o manevrabilitate excelentă şi uşurează condusul în jurul obstacolelor cum sunt arborii sau tufişurile.

Punte de tăiere montată frontal
Punte de tăiere montată frontal pentru o accesibilitate excelentă în colţuri şi sub tufişuri, bănci din parc etc.

Punte de tăiere Combi
Puntea de tăiere Combi vă oferă posibilitatea de a alege între două sisteme diferite de tăiere. Alegeţi între BioClip® pentru fertilizarea gazonului şi evacuarea ierbii în spate pentru cositul în zonele cu iarbă înaltă şi tare.

Punte de tăiere cu două cuţite
Punte robustă cu două cuţite înclinate pentru o tundere optimă pe partea stângă. Pentru cel mai mic cerc netăiat viraţi la stânga.

Tracţiune spate
Sistemul de tracţiune pe roţile din spate asigură o tracţiune excelentă când cosiţi pe terenuri înclinate.

Capac exterior al rezervorului de carburant
Datorită capacului exterior al rezervorului nu este necesar să deschideţi capota motorului când alimentaţi. Deschizătura supralărgită a rezervorului face realimentare şi mai uşoară.

O singură manetă pentru reglarea înălţimii de tăiere
Reglare uşoară a înălţimii de tăiere prin folosirea unei singure manete.

Motor poziţionat în spatele operatorului
Datorită motorului montat în partea din spate a maşinii, se obţine o imagine mai clară a cositului şi mai puţin zgomot şi emisii în zona operatorului.

Poziţie de conducere confortabilă
Cu un Rider eşti în siguranţă având stabilitate şi tracţiune, atât pe terenuri plate, cât şi înclinate. Centrul de greutate coborât al maşinii contribuie la înbunătăţirea tracţiunii, cât şi a confortului utilizatorului.

Transmisie hidrostatică operată de pedală
Viteza si direcţia sunt controlate de pedale, ceea ce vă permite să ţineţi ambele mâini pe volan pentru un control optim al conducerii.

Masă de tăiere de tip Combi cu BioClip® (acoperire cu strat protector)
BioClip® (mulcire) asigură rezultate excelente în zonele tunse frecvent. Iarba mărunţită se descompune rapid şi devine pentru gazon îngrăşământ natural.

Acces facil
Capota basculantă şi accesul uşor la punctele de service fac mentenanţa uşoară.

Punte spate pivotantă
Puntea spate pivotează pentru a obţine tracţiunea maximă pe roţile motoare şi o deplasare lină pe suprafeţele denivelate.

Design compact
Designul compact face maşina de cosit mai uşor de manevrat în spaţii mici. De asemenea, necesită mai puţin spaţiu pentru depozitare.

Acces uşor la comenzi
Comenzile sunt uşor accesibile şi proiectate pentru un confort optim al utilizatorului.

Cuţite cu acţionare automată
Cuţitele sunt acţionate automat când coborâţi puntea de tăiere.

Masă de tăiere de tip Combi cu evacuare posterioară
Modul de tăiere prin aruncare în spate asigură o tăiere eficientă, de înaltă performanţă pe suprafeţele care sunt tunse mai rar.

Patru roţi mari
Roţile mari, atât pe faţă cât şi pe spate, oferă un confort optim la condus, accesibilitate mare şi un risc scăzut de prejudiciere a suprafeţelor delicate.

Rezervor carburant trasparent
Rezervorul de carburant mare şi transparent face mai uşor de verificatt nivelul carburantului.

Suport pahar
Suport de pahar pentru băuturi răcoritoare ce poate fi utilizat în timpul cositului.

 

 

COMMENTS
Politica de Confidențialitate